• Промоция на хапчета за ерекция

  Безплатна доставка за всяка поръчана опаковка VIGOUR 300, MAXMAN!

  Поръчай сега!
 • Отстъпки при поръчка на повече!

  Поръчайте повече от една кутия и вземете своята отстъпка!

  Поръчай сега!
 • Край на проблема с еректилната дисфункция

  Просто бъди мъж!

  Поръчай сега!
 • Поръчка по телефон/SMS - 0887 618 288

  Чрез SMS - (Пример : Петър Иванов, София, Централен офис ЕКОНТ, Vigour300 1 кутия)

  Поръчай сега!
Поръчай сега!

Една таблетка

Продължителност

Отлична ерекция

 

Хапчета за ерекция Vigour 300

Добрият сексуален живот е от значение за самочувствието и качеството на живот на всеки човек, затова е изключително важно да се грижим за своето здраве и пълноценно сексуално общуване. Днес е широко разпространена практика мъжете да използват медикаменти за по-бързо постигане на ерекция. Vigour 300 е един продукт, който печели овациите на американските потребители и бързо набира фенове и у нас. Това са билкови хапчета за ерекция, които работя на основата на природните дарове и способстват за постигане на бърза ерекция, забавят еякулацията и по този начин съдействат на мъжа за неговото отлично представяне пред неговата нежна половинка. Това не са просто хапчета, въздействащи на вашето тяло, а възможност да придобиете по-голяма сигурност в леглото, да се отърсите от притесненията, свързани с ерекцията и да постигнете желаните резултати.


Благодарение на билковите хапчета за ерекция Vigour 300, вие ще се сдобиете с по-високо либидо, ще постигате по-лесно сексуална възбуда и готовност за секс. Освен това, тези хапчета действат благоприятно на бъбреците и повишават секрецията на тестисите. Още сега можете да се разделите с излишните тревоги относно секса, да придобиете ново самочувствие и да се изявите като истински Ромео, с което да предизвикате много щастливи интимни преживявания както за вас, така и за вашата любима. По-дълъг секс, повече страст, интимност и приятни емоции в леглото, това са само част от преживяванията, които ви предстоят с вашата половинка и билковите хапчета за ерекция Vigour 300. Дори най-големите любовници имат моменти на колебания как ще се представят този път, това не бива да ви спира да си подарявате незабравими нощи. Всеизвестно е, че повечето жени не постигат сексуален връх поради преждевременната еякулация от страна на мъжа. С билковите хапчета Vigour 300, вие ще имате повече сили и издръжливост, за да задоволите вашата любима напълно. Секса е преди всичко страст, не спирайте да си я доставяте!

Количество Брой Цена Отстъпка
1 кутия 10 бр 69 лв 0 лв
2 кутии 20 бр 129 лв 9 лв
3 кутии 30 бр 179 лв 28лв
4 кутии 40 бр 229 лв 47 лв
5 кутии 50 бр 269 лв 76 лв
6 кутии 60 бр 300 лв 114 лв
промо хапче
1 бр
7 лв
0 лв


 

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛЕФОН 0887 618 288 ИЛИ ОТ НАШАТА ОНЛАЙН ФОРМА ТУК

Реших проблема с еректилната дисфункция благодарение на ВИГОР 300. Ако си задавате въпроса дали действа VIGOUR 300, то отговора е ДА. Аз ще поръчам пак!   

Светлозар Самуилов, гр.София